המצרכים:
קופסאות פטריות של טעמן
1/2 כפית אגוז מוסקט
כפית מלח
250 מל שמנת לבישול
1 בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום
100 גרם חמאה
3 כפות קמח
2 כפיות אבקת מרק פטריות
הוראות הכנה:
1. ממיסים את החמאה בסיר
2. מוסיפים את הבצל לסיר עם החמאה המומסת ומטגנים עד להזהבה
3. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד 2 דקות
4. קוצצים את פטריות השימורים ומטגנים עוד 5 דקות
5. מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת המרק ואגוז המוסקט
מערבבים קלות
6. מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה
7. מוסיפים את השמנת
8. מרתיחים שוב ונותנים למרק לבעבע כ 5- דקות
9. מסירים מהאש
10 . טוחנים בבלנדר מוט
בתיאבון!
♥ המתכון של שרה אביטן ♥