המצרכים:
2 כרעי עוף.
2 בצלים גדולים
2 גזרים
2 קישוא
בטטה
דלורית
צרור עלי סלרי
1 שורש סלרי
1 כרישה
שקדי מרק של טעמן
לתיבול:
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
חוויג'
עשבי תיבול: פטרוזיליה, כוסברה ושמיר בתוך שקית בד נפרדת וקשורה
הוראות הכנה:
מניחים את כרעי העוף בסיר עם המים
מבשלים חצי שעה על אש נמוכה בלבד
מוסיפים את הבצל
כשהמים מתחממים, מנקים את השאריות שהעוף מגיר
מוסיפים את כל הירקות לאחר חצי שעה
מבשלים על אש נמוכה 4 שעות
מוסיפים את חומרי התיבול
להגשה: מוסיפים שקדי מרק
בתיאבון!
♥ המתכון של חני פרהט ♥