המצרכים:
3 קישואים
2 תפוא
2 בצל
3 גזר
צרור עלי סלרי
צרור כוסברה
כוס אפונה יבשה
שמן קנולה של טעמן
מלח פלפל
אבקת מרק עוף
כורכום
מעט כמון
הוראות הכנה:
מקלפים את הירקות
חותכים לקוביות
מניחים בסיר
מוסיפים את חומרי התיבול ומערבבים
מוסיפים ליטר וחצי מים
מביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד שעה וחצי
בוחשים מדי פעם בזמן הבישול כדי למנוע הידבקות
מכבים את האש וטוחנים למרק חלק וקרמי
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של שירה דהן ♥