המצרכים:
1 שרוול ביסקוויטים
1 צנצנת רסק תפוחים טעמן
500 מ"ל קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
כוסיות קינוחים
הוראות הכנה:
- מקציפים את הקצפת/שמנת עד לקבלת קרם במרקם יוגורט
- מוסיפים את הפודינג ומאחדים.
- מפוררים את הביסקוויטים לפירורים גסים
- מרכיבים את הקינוח: מניחים בכוס כף גדושה של פירורי ביסקוויטים, מזלפים מעליה קרם וניל, מוזגים 2 כפות מחית תפוחים של טעמן וחוזרים שוב על סדר הפעולות ליצירת שכבה נוספת.
- מסיימים בקרם ומקשטים עם אגוזי מלך
בתאבון 🙂
♥ המתכון של שרה אביטן ♥