המצרכים:
1 קופסת תירס טעמן
1 קופסת פטריות חתוכות טעמן
2 מלפפונים חמוצים
גמבה אדומה
צרור עלי שמיר, שטופים
3 כפות שמן קנולה טעמן
מיץ מחצי לימון סחוט או מיץ לימון משומר טעמן
חצי כפית מלח
הוראות הכנה:
- מסננים את התירס והפטריות, מעבירים לקערת ערבוב.
- פורסים את המלפפונים החמוצים ומוסיפים לקערה.
- את הגמבה חותכים לרצועות דקות וארוכות ואת השמיר קוצצים דק. מוסיפים אותם לקערה.
- מזלפים את השמן, מיץ הלימון והמלח ומערבבים.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של ענבל מ. עיני ♥