המצרכים:
1 חסה קרועה לחתיכות גסות
1 בצל סגול קטן חתוך לחצאי טבעות דקיקות
3 פרוסות מנגו בסירופ קל של טעמן חתוכות בעדינות לקוביות גדולות
כוס חתיכות אננס של טעמן
1 ענף סלרי העלים והענף יחד קצוצים היטב
1-2 פלפל צ'ילי פרוס לטבעות
3 תמרים קצוצים לקוביות בינוניות
גבינת ריקוטה- פרסקה
הוראות הכנה:
מניחים את כל הירק והפרי בקערה נאה ומערבבים בעדינות רבה.
מזלפים מלמעלה מיץ לימון בנדיבות ואחר כך מעט דבש.
בעזרת כפית מניחים תלוליות גבינת ריקוטה.
מגישים מיד.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של מיכל הררי ♥