המצרכים:
4 בטטות חתוכות לקוביות
3 בצלים גדולים
חבילת ערמונים של טעמן
1 שמנת מתוקה של 250 מ"ל
1 גזר חתוך לפרוסות עגולות
מלח
פלפל
קורט אגוז מוסקט
לטיגון: שמן קנולה של טעמן
להגשה: גבינה צהובה מגוררת
הוראות הכנה:
מטגנים את הבצלים היטב עד להשחמה
מוסיפים את הבטטות והגזר
מוסיפים עוד שפיכת שמן ומביאים לרתיחה
מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
מאדים כ חצי שעה עד לריכוך מלא
מוסיפים שמנת מתוקה
טוחנים בבלנדר ידני
למרק דליל יותר: מוסיפים חלב או מים – לפי רמת הסמיכות הרצויה
להגשה: מפזרים גבינה צהובה מגוררת
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של שירה דהן ♥