טעמן | שיווק מוצרי מזון

אורז חגיגי של ענבל

המצרכים ל-8 מנות:

לאורז הלבן:

3 כוסות אורז בסמטי טעמן

3 כפות שמן קנולה טעמן

כף שטוחה מלח

4 כוסות מים רותחים

 

לתוספת הירקות:

קופסת פטריות חתוכות טעמן, מסוננת מנוזלים

3 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לגפרורים

בצל לבן בינוני, חתוך לרצועות

צרור עלי שמיר טריים, קצוצים דק

3 כפות שמן קנולה טעמן

½  כפית תבלין כורכום

½ כפית מלח

 

הוראות הכנה:

ייחודיות המנה היא בבישול האורז בנפרד מהירקות, ועירבוב קצר לפני ההגשה

בינתיים מכינים את תוספת הירקות

להגשה, מוזגים את הירקות לסיר האורז, מערבבים קלות ומגישים לצלחת מרכזית.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של ענבל מ. עיני ♥