טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק בטטה וערמונים של מיכל

המצרכים:

למרק:

25 גרם חמאה

3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות גסות

2.2 ליטר מים

מלח לפי הטעם

חצי כפית פלפל לבן

3/4 כפית קינמון.

200 גרם ערמונים בואקום של טעמן

 

להגשה:

בטטה קטנה 

אגוזי פקאן

שמנת מתוקה

 

הוראות הכנה:

בסיר חלבי ממיסים את החמאה ומוסיפים לה את קוביות הבטטה, מטגנים אותן עד שהן מתחילות להשחים, מוסיפים את הערמונים  ואת התבלינים, מוסיפים את המים ומבשלים עד שהבטטות רכות לחלוטין. 

טוחנים את המרק עם בלנדר מוט ומתקנים טעמים. 

לצ'יפס בטטה חותכים רצועות בטטה דקיקות כמו גפרורים, מטגנים בשמן רותח ומניחים על נייר סופג. 

מטגנים גם את אגוזי הפקאן. 

מוזגים מרק חם לקעריות, מזלפים מעל כל קערית חצי כף שמנת מתוקה, עורמים במרכז צ'יפס בטטה ושוברים מעל פקאן מטוגן. 

מגישים מיד.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של מיכל הררי ♥