המצרכים:
1 בצל גדול או 2 בינוני
4 שיני שום
3 גזרים
1 קישוא או 1 תפו"א גדול
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 כוס עדשים שחורות
100 גרם ערמונים חתוכים
לרבעים של טעמן
1 כף מלח
1.25 כפית פלפל שחור
1.25 כפית כמון
שמן זית של טעמן לטיגון
2 ליטר מים
הוראות הכנה:
1. קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד שקיפות
2. חותכים את השום דק ומוסיפים לבצל
3. חותכים את כל שאר הירקות לקוביות קטנות ומוסיפים לבצל והשום ומטגנים מעט
4. מוסיפים עדשים שחורות ומערבבים
5. מוסיפים את התבלינים
6. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה
7. מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה
8. מוסיפים את הערמונים לקראת סוף הבישול
בתיאבון!
♥ המתכון של מירי קוקיאשוילי ♥