טעמן | שיווק מוצרי מזון

תפוח אדמה מניפה בפסטו ושמן זית

המצרכים:

8 תפו"א בינוניים

לפסטו כוסברה:
חבילת כוסברה
5 שיני שום
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3/4 כוס שמן זית טעמן
כוס גבינה צהובה
מגורדת (אופציונאלי)

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.
פסטו-כוסברה
טוחנים את הכוסברה, השום והתבלינים, ובסיום
מוסיפים שמן זית טעמן.
שוטפים היטב את התפו"א עם הקליפה, חותכים
בכל תפו"א חריצים צפופים לא עד הסוף,
משאירים תחתית של 1 ס"מ.
מורחים בין החריצים את הפסטו, בשלב זה ניתן
להוסיף ביניהם גם את הגבינה הצהובה אם
בחרתם להשתמש בה.
מניחים בתבנית ועוטפים בנייר אלומיניום, אופים
למשך 25 דקות, מסירים את נייר האלומיניום
וממשיכים לאפות עוד כ 20- דקות עד לקבלת צבע
שחום.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥