המצרכים:
המצרכים:
כף שמן קנולה של טעמן
קופסא קוביות עגבניה של טעמן
3 ביצים
1 קופסת טונה טעמן
3 שיני שום קצוץ דק
חתיכה קטנה של פלפל חריף (לא חובה אבל מוסיף למי שאוהב)
כפית גדושה פפריקה
מלח, פלפל שחור ומעט כמון לפי הטעם
הוראות הכנה:
• בסיר או מחבת מעט עמוקה שמים כף שמן ומוסיפים את הפפריקה לפתיחת טעמים.
• מוסיפים את קופסת העגבניות ואת השום ואם רוצים גם את הפלפל החריף.
• מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
• מסננים את הטונה ומוסיפים פנימה, מפזרים כמון לפי הטעם.
• יוצרים גומות בסיר ושוברים ביצה בכל גומה.
• מכסים את הסיר ומבשלים עוד כמה דקות לדרגת הבישול שבה אוהבים את הביצה.
• מפזרים מעט כוסברה או פטרוזיליה ומגישים.
מומלץ להכפיל כמויות
בתאבון 🙂
♥ המתכון של נירית טיירי ♥