טעמן | שיווק מוצרי מזון

רולדת קוקוס עם קצפת וקוביות מנגו

רכיבים

מצרכים לרולדה:
מופרדות L 5 ביצים
חצי כוס סוכר
כף מיץ לימון של טעמן
2 כפות מיץ מנגו משימורי מנגו של טעמן
4 כפות שמן של טעמן
4 כפות קוקוס
כוס קמח תופח

מצרכים לקצפת:
כוס שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות פודינג וניל
5 פרוסות של מנגו משימורי מנגו של טעמן חתוכים לקוביות

*ריבה למריחה של טעמן (אם יש עדיפות לריבת מנגו אבל אפשר גם משמש)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות
משמנים היטב תבנית תנור וסופגים עם נייר סופג את שאריות השמן.
מניחים נייר אפיה ומשנים גם אותו היטב.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף תפוח
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את החלמונים (בכל פעם חלמון)
ממשיכים להקציף ומוסיפים את מיץ הלימון, מיץ המנגו, השמן והקוקוס עם הקמח.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול עדינות עד שהקמח נטמע בבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים אותה באופן שווה.
אופים למשך 20 דקות.
לאחר האפיה מכסים במגבת נקיה.

בינתיים מכינים את הקצפת:
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת
עם אבקת הסוכר ומוסיפים פודינג וניל.
ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם
חלק ותפוח.
כשהרולדה התקררה מעט מגלגלים
לרול עם נייר האפיה ומכניסים
למקפיא לעשר דקות.
מוציאים מהמקפיא ומניחים על משטח
העבודה.
מורחים בנדיבות ריבה ומעל הריבה את
הקצפת.
מניחים מעל הקצפת קוביות מנגו
ומגלגלים את הרולדה לרול.
מומלץ להכניס את הרולדה למקפיא
ולהפשיר חצי שעה לפני ההגשה.
ניתן לזלף עם שקית זילוף קישוט
מהקצפת שנותרה ולהניח קוביות מנגו.
הקצפת יכולה להשאר בשקית הזילוף
במקרר עד יממה.
*כוס המדידה היא כוס חד פעמית
לשתייה חמה.

בתאבון (:

♥ המתכון של פרח גבסו ♥