טעמן | שיווק מוצרי מזון

קנלוני במלית בשר של גולדה

המצרכים:

 גלילי קנלוני של חברת טעמן

500 גרם בשר טחון

6 תמרים קצוצים

70 גרם שקדים ואגוזי מלך קצוצים

2 פחיות קרם קוקוס 

2 חבילות ערמונים בואקום של טעמן

1/2 כפית כמון

כפית שום גבישי

כף מלח ומעט פלפל שחור טחון

 

הוראות הכנה:

מניחים את הבשר בקערה בינונית ומתבלים בתבלינים היבשים, מוסיפים את התמרים, השקדים והאגוזים ולשים את העיסה.
מעבירים את הערמונים למעבד מזון יחד עם פחית אחת של קרם קוקוס ומעבדים לקבלת קרם אחיד.
ממלאים שק זילוף בתערובת הבשר ומתחילים למלא את הקנלוני.
ממלאים עד לאמצע בעדינות שלא יישבר ואז מהצד השני כך שהקנלוני כולו ימולא בשר.
מחממים מחבת ושופכים פנימה את רוטב הערמונים, מוסיפים למחבת גם את הפחית השניה של קרם הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים את הקנלוני בעדינות בקרם ומביאים לרתיחה.
מורידים לאש נמוכה ומבשלים עד שהפסטה מוכנה בדרגת אל-דנטה.

אם הקרם מתאדה ומסמיך מידי ניתן להוסיף מעט מים חמים. מגישים בעיטור של מעט אגוזים  טחונים ועשבי תיבול קצוצים

בתאבון 🙂

♥ המתכון של גולדה קישון ♥