המצרכים:
2 שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג וניל
100 גרם שוקולד מריר טעמן
עוגיות נשיקות (קצפיות) של טעמן
חצי כוס אגוזי פקאן קלויים ללא מלח
כף ריבת תות של טעמן
הוראות הכנה:
ממיסים 50 גרם שוקולד טעמן יחד עם 4 כפות מתוך השמנת המתוקה
מקציפים את השמנת שנותרה עם הפודינג ומחלקים לשתיים
לחלק אחד מוסיפים כף ריבת תות של טעמן ומכניסים למקרר.
לחלק אחד מוסיפים שברי נשיקות, 50 גרם שוקולד קצוץ קטן קטן ושברי אגוזי פקאן.
יוצרים שכבות:
בכל כוסית מניחים שכבה קטנה של גנאש שוקולד
מעל מניחים בעזרת כפית תלולית מהקצף הלבן עם התוספות
מעל מזלפים בעזרת שק זילוף עם צנטר כוכב מהשמנת עם התות
בתאבון 🙂
♥ המתכון של מיכל הררי ♥