טעמן | שיווק מוצרי מזון

צלעות בקר בתנור של מיכל

המצרכים:

½ 1 קילו צלעות בקר ללא עצם

3 כפות שמן זית של טעמן

1 בצל גדול חתוך לפלחים

4 שיני שום חצויות

כ-20 תפוחי אדמה קטנטנים עם הקליפה שטופים היטב

¾  כוס יין אדום

½  כפית קינמון

1 כף דבש של טעמן

2-3 עלי דפנה

5 גרגרי פלפל אנגלי שלם

½  כף אבקת מרק בצל

1 כפית אבקת שום

⅓  כוס  צימוקים (לא חובה)

מלח גס או מלח ים אטלנטי לפי הטעם

פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה:

בתאבון 🙂

♥ המתכון של מיכל הררי ♥