טעמן | שיווק מוצרי מזון

פשטידת טונה ופסטה של אחוה פלוטקין

המצרכים:

3 קופסאות טונה בשמן של טעמן
4 בצלים טחונים במעבד מזון
4 כפות שמן קנולה טעמן לטיגון
2 קופסאות עגבניות מרוסקות בשימורים או ארבע עגבניות טחונות במעבד מזון
חבילת פסטה טעמן (עדיף מסולסלת או קלוני)
1/2 קופסת פטריות של טעמן (לא חובה)
10 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם
כוס מים רותחים

הוראות הכנה:

• מחממים תנור לחום 200 מעלות.
•מטגנים את הבצל עם השמן עד לאידוי והזהבה ואם רוצים מוסיפים פטריות.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל כ-5 דקות.
• מסננים את הטונה, מפוררים אותה ומוסיפים לסיר.
• מוסיפים רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל.
• מפזרים את הפסטה בתוך תבנית בגודל 30/20 ס"מ ושופכים מעליה את הרוטב.
• מוסיפים כוס מים רותחים ומערבבים.
• מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפייה של כ-45 דקות.
• פורסים יפה ומגישים בצורה נאה.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של אחוה פלוטקין ♥