טעמן | שיווק מוצרי מזון

פסטה פסטו

המצרכים:

חבילה פסטה קצרה או ארוכה של טעמן
צנצנת רוטב פסטו איכותי
רבע כוס שמן זית איכותי של טעמן
סלסילת עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כוס זיתים שחורים ללא חרצנים
קוביות של גבינה בולגרית (אופציה)

הוראות הכנה:

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים
• מוסיפים את רוטב הפסטו
• מוסיפים שמן הזית, רבעי העגבניות והזיתים.
•  מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לקבלת מנה חלבית וחגיגית יותר אפשר לפזר מעל הפסטה קוביות גבינה בולגרית

בתאבון 🙂

♥ המתכון של נירית טיירי ♥