טעמן | שיווק מוצרי מזון

פטה כבד ריבת בצל וקרקרים פריכים של סיון

המצרכים:

לפטה כבד:

400 גרם כבד עוף מוכשר וצלוי

כף דבש טעמן

2 בצלים גדולים

4 ביצים קשות

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

מעט שמן

מעט מים

 

לקרקרים פריכים:

1 כוס קמח לבן

1 כוס קמח מלא

¼  כוס שמן זית טעמן

½  כפית מלח

¼  כוס +4 כפות מים

½  כפית אבקת אפייה

2 כפות שומשום שחור

ביצה להברשה לפני האפיה

 

לריבת בצל:

4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות

4 כפות סוכר חום

מעט שמן טעמן

4 כפות סילאן

2 כפות דבש טעמן

רבע כוס יין אדום

הוראות הכנה:

לפטה הכבד:

לקרקרים הפריכים:

לריבת הבצל:

להרכבת המנה כולה –

פורסים פטה, מניחים על הקרקר ומקשטים בריבת בצל.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥