טעמן | שיווק מוצרי מזון

פאי חגיגי של גבינה, שוקולד לבן וריבת חלב

רכיבים

לבסיס:
250 גרם עוגיות מכל סוג שתבחרו
75 גרם חמאה רכה
2 כפות חלב

למלית-
250 גרם גבינה לבנה 9%
2 גביעי שמנת חמוצה של 200 גרם
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור/קמח
2 ביצים
100 גרם שוקולד לבן של טעמן
2 כפות ריבת חלב של טעמן

הוראות הכנה

מחממים תנור ל 180- מעלות
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם החמאה והחלב
מהדקים היטב בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.
מכינים את המלית:
מקציפים יחד גבינה, שמנת, ביצים שלמות, סוכר,
סוכר וניל, אינסטנט פודינג וקורנפלור
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן של טעמן
עם 25 גרם חמאה ומוסיפים לבלילה.
מערבבים הכל ושופכים על הבסיס.

אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה עד 40 דקות.
כשהעוגה מוכנה מקשטים אותה בשתי כפות של ריבת חלב בעזרת שקית זילוף.
אם ריבת החלב מוצקה מידי אפשר להמיס אותה במעט מים חמים או שניות ספורות במיקרוגל.

בתאבון (:

♥ המתכון של נירית טיירי ♥