טעמן | שיווק מוצרי מזון

עלי פילו ממולאים טונה של טלי

המצרכים:

4 קופסאות טונה בשמן טעמן
1 חבילת בצק פילו
1 רסק עגבניות קטן
1 קופסת עגבניות מגורדות של טעמן
ביצה ושומשום שחור לציפוי
שמן קנולה טעמן
פלפל שחור גרוס
מלח

הוראות הכנה:

• מפשירים את הבצק לילה קודם במקרר.
• מחממים תנור לחום 180 מעלות.
• מאדים את העגבניות המגורדות עד לצמצום הנוזלים ומוסיפים רסק עגבניות, שמן
ותבלינים.
• מסננים את קופסאות הטונה מהשמן ומוסיפים לרוטב העגבניות מערבבים היטב ומניחים
במקרר לחצי שעה.
• לוקחים 2 עלי פילו יחד ומורחים קלות בשמן קנולה מחלקים את העלים ל 2 בעזרת
סכין. מניחים פס ממלית הטונה שהכנו ומשאירים בכל צד סנטימטר וחצי ללא מלית כדי
שניתן יהיה לגלגל בצורה יפה.
• מקפלים את השולים פנימה ומגלגלים לסיגר.
• מניחים בתבנית במרחק קטן אחד מהשני.
• טורפים היטב ביצה ומורחים על כל סיגר, מפזרים שומשום שחור או לבן ואופים בערך
25 דקות עד שמזהיב היטב.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של טלי שוקרון ♥