המצרכים:
1 חבילה עלי סיגר
4 כפות דבש של טעמן
קינמון לפי הטעם
שמן של טעמן להברשה
חצי קילו מיקס של פיצוחים גרוסים: אגוזים/שקדים/פיסטוקים/אגוזי לוז/פקאן
לסירופ סוכר:
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש של טעמן
חצי כוס מים
מקל קינמון
מעט מיץ לימון משומר של טעמן
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מערבבים את כל הפיצוחים עם הדבש לעיסה דביקה
- משמנים עלה סיגר בעזרת מברשת ומקפלים לשתיים.
- פותחים ומניחים על פס הקיפול מילוי בנדיבות.
- מקפלים את הקצוות ומגלגלים.
- משמנים היטב ואופים למשך 20 דקות. לחילופין ניתן לטגן בשמן עמוק.
- מרתיחים יחד את כל חומרי הסירופ. כשעלי הסיגר מתקררים, טובלים כל סיגר בסירופ המתוק
בתאבון 🙂
♥ המתכון של נירית טיירי ♥