טעמן | שיווק מוצרי מזון

עוף במרינדת דובדבנים של סיון

המצרכים:

8 שוקי עוף
1 צנצנת דובדבנים בסירופ טעמן
12 בצלי שאלוט
3 שיני שום
רבע כוס שמן אגוזים של טעמן
רבע כוס סילאן
רבע כוס יין אדום מתוק
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מעושנת
כפית גריל עוף

 

הוראות הכנה:

מערבבים יחד את כל המצרכים למרינדה, כולל צנצנת הדובדבנים עם הדובדבנים, משרים את חלקי העוף במרינדה
שעתיים, או לילה במקרר.
מעבירים לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות למשך שעה ורבע.
ניתן להוסיף קוביות בטטה או תפו"א.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥