טעמן | שיווק מוצרי מזון

עוגת שכבות בטעם ריבת חלב וחלב מרוכז

רכיבים

מצרכים לשכבת העוגה:
שלמות M 6 ביצים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
4 כפות שמן
4 כפות חלב
כוס קמח תופח

להרטבת העוגה:
כוס חלב

לשכבת הקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
300 גרם חלב מרוכז
80 גרם פודינג וניל
2 'שמנת של פעם' ( 200 גרם כל אחת).
ריבת חלב איכותית של חברת טעמן.

הוראות הכנה

ראשית יש להקציף את מצרכי הקצפת ולהעביר לקירור במקרר.

להכנת העוגה:
מחממים תנור ל 170- מעלות
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים שלמות עם מעט מלח, מוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר וסוכר
וניל וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה למשך כ 7- דקות.
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה שמן וחלב.
מוסיפים את הקמח, מכבים את המיקסר ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד שהקמח
נטמע בבלילה.
משמנים 2 תבניות עגולות בקוטר 29 ס"מ
יוצקים את הבלילה ל 2 התבניות באופן שווה
אופים כל עוגה למשך כחצי שעה
אחרי שהעוגות שחומות וחמות שופכים חצי כוס חלב על כל אחת מהעוגות.

הרכבת העוגה:
מניחים בתבנית קפיצית עגולה וגבוהה
את העוגה הראשונה
מורחים ריבת חלב ומעליה קצפת,
מניחים מעליה את העוגה השניה.
מורחים בנדיבות מהקצפת גם בדפנות
ומחליקים את הקצפת.
לשארית הקצפת מוסיפים 2 כפות ריבת
חלב.
מערבבים מעט, מעבירים לשקית זילוף
ומזלפים יפה מעל העוגה.
ניתן לפזר בוטנים מסוכרים. מכניסים
למקרר לכמה שעות.

בתאבון (:

♥ המתכון של פרח גבסו ♥