טעמן | שיווק מוצרי מזון

עוגת גבינה כשרה לפסח של פרח

המצרכים:

7 ביצים L מופרדות

750 גרם גבינה לבנה 9 אחוז.

2 גביעי שמנת חמוצה.

כוס סוכר.

כוס תערובת לעוגת תפוזים כשרה לפסח של חברת טעמן.

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות.

מפרידים את הביצים.

מקציפים את החלבונים עם מעט מלח ומוסיפים בהדרגה כוס סוכר.

מורידים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים את החלבונים.

ממשיכים להקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים את הגבינה והשמנת.

מוסיפים את תערובת עוגת התפוזים הכשרה לפסח של טעמן ומקציפים למשך כמה שניות על מהירות גבוהה.

יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה קפיצית קוטר  28 (חשוב לשמן את התבנית היטב).

מניחים תבנית מים רותחים בתחתית התנור.

אופים את העוגה לעשר דקות ראשונות על 200 מעלות

מורידים את חום התנור ל-150 מעלות לעוד שעה של אפיה.

מכבים את התנור

לאחר האפיה משאירים את העוגה לחצי שעה נוספת בתנור המכובה

מצננים ומכניסים למקרר ללילה.

ניתן להוסיף מעל העוגה קצפת.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של פרח גבסו ♥