המצרכים:
1 קופסאת טונה של טעמן
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות קטנות
1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
1 חבילה בצק עלים מופשר
1/2 כוס טבעות זיתים
מלח ופלפל שחור
ביצה להברשה ושומשום לזריה
הוראות הכנה:
• מחממים תנור לחום 190 מעלות.
• מסננים ומפוררים את הטונה בקערה, מוסיפים טבעות זיתים ואת הביצה קשה והגמבה
חתוכות לקוביות קטנות.
• מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים הכל יחד.
• מרדדים מעט את בצק העלים וחותכים למלבנים.
• שמים מהמלית לאורך מרכז המלבן, מקפלים מעט את השוליים העליונים ומגלגלים,
מהדקים, מניחים בתבנית.
• מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של טובה הניג ♥