טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק שוקולד סוער של לימור

המצרכים:

300 גר שוקולד מריר 70% של טעמן

1 כוס חלב

1 שמנת מתוקה

מקל קינמון

2 תרמילי הל

2 כפות ברנדי

1 כף קקאו

לקישוט: שערות חלבה או שבבי שקדים

 

הוראות הכנה:

מרתיחים את השמנת והחלב בקלחת על אש קטנה

מוסיפים שוקולד, קינמון, תרמילי הל, ברנדי וקקאו

ממיסים עד לקבלת תערובת סמיכה

מוציאים את מקל הקינמון וההל

מקשטים בשערות חלבה

מגישים חם

 

בתיאבון!

♥ המתכון של לימור עוליאל ♥