המצרכים:
למרק:
2 תפוחי אדמה
2 בצלים
3 גזרים
צרור עלי סלרי
צרור כוסברה
ליטר מים
אטריות דקות של טעמן
לתיבול:
כף מרק עוף
כורכום
מלח ופלפל
לקניידלעך:
כוס קמח מצה
כוס מים
כף שמן קנולה של טעמן
2 ביצים
חצי כפית מלח
פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
מקלפים חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל של 1 ס"מ*1 ס"מ
מבשלים כ 3/4 שעה עד שהמרק מסמיך היטב
תוך כדי שהמרק מתבשל – מכינים את הקניידלעך:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים
יוצרים כדורים מהעיסה ומניחים במרק
מוסיפים את האטריות
מבשלים עוד כ 20 דקות
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של שירה דהן ♥