טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק פטריות חורפי של חני

המצרכים:

2 שימורי פטריות של טעמן

1 שימורי אפונה

2 בצלים גדולים

2 גזרים גדולים

2  תפוחי אדמה בינוניים

חצי ליטר חלב

כמאה גרם חמאה לטיגון

ליטר מים

לתיבול:

קורט מלח

פלפל שחור

כורכום

הוראות הכנה:

מטגנים עם חמאה את הבצל, הגזר, התפו"א, הפטריות והאפונה

במשך חמש דקות תוך כדי הקפצה על המחבת.

מוסיפים את המים

מביאים לרתיחה

מוסיפים את חומרי התיבול

מוסיפים חצי ליטר חלב וממבשלים עוד חמש דקות

מגישים חם

בתיאבון!

♥ המתכון של חני פרהט ♥