המצרכים:
4 עגבניות גדולות ובשלות
בצל גדול
ליטר מים או ציר מרק עוף
קופסת שימורי עגבניות של טעמן
קופסת רסק עגבניות
4 כוסות אורז בסמטי מבושל טעמן.
לתיבול:
כף וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף סוכר
מעט פפריקה מתוקה
3 כפות אבקת מרק עוף
הוראות הכנה:
קוצצים בצל לקוביות קטנות
מטגנים את הבצל עד להשחמה
מוסיפים 4 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות
מוספים לבצל עם מעט שמן זית וממשיכים לטגן עוד כמה דקות
מוסיפים את ציר העוף או המים
מבשלים על אש נמוכה עד להרתחה
בזמן הרתיחה מוסיפים את שימורי העגבניות ורסק העגבניות
מוסיפים את חומרי התיבול
ממשיכים לבשל עשרים דקות
מבשלים בסיר נפרד 4 כוסות אורז לפי ההוראות
ומוסיפים למרק לפני ההגשה.
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של חני פרהט ♥