המצרכים:
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים
2 קישואים
2 תפוחי אדמה
1 בטטה
2 גבעולי סלרי
אטריות דקות של טעמן
ליטר מים רותחים
לתיבול:
כפית מלח
כפית מרק עוף
כפית מרק בצל
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כופתאות:
כוס וחצי מים רותחים
1 כף שמן קנולה של טעמן
1.25 כוס קמח מצה
1 כפית שטוחה מלח
2 ביצים גדולות
הוראות הכנה:
1. מטגנים את הבצל בסיר עד להזהבה
2. קוצצים את שאר הירקות ומוסיפים לסיר וממשיכים לטגון
3. מוסיפים את חומרי התיבול ומערבבים
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
מכינים כופתאות:
1. מערבבים מים, שמן, קמח מצה ומלח בקערה
2. מצננים כ 10- דקות
3. מוספים ביצים ומערבבים לעיסה חלקה
4. מצננים מעט
5. יוצרים כדורים ומוסיפים למרק כשהוא מבעבע
להגשה: מבשלים את האטריות לפי ההוראות
בתיאבון!
♥ המתכון של קרין אוחיון ♥