המצרכים:
כפות שמן קנולה של טעמן
1 קישוא
1 בטטה
1 דלעת או דלורית
6-5 שיני שום
2 בצל בינוני
כף מלח
חצי כף שטוחה פלפל שחור
1 שמנת לבישול
7-6 משולשי גבינה מותכת
גבינה צהובה לפי הטעם
אטריות דקות של טעמן
לשדרוג:
בתהליך המרק ניתן להוסיף כוס
עדשים אדומות, סלרי ו 2 תפוחי
אדמה
הוראות הכנה:
1. חותכים את הבצלים ומאדים עם 2 כפות שמן.
2. מקלפים וחותכים את שאר הירקות
3. מוסיפים את הירקות לסיר ווממשיכים לערבב ולאדות
4. מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים לסיר
5. מוסיפים מלח ופלפל
6. מבשלים שעה על להבה בינונית
7. מכבים את האש
8. טוחנים את המרק למרקם קרמי וחלק
9. מחזירים חזרה את הסיר לאש
10 . מוסיפים שמנת, גבינות מותכות וגבינה צהובה עד
להמסה מלאה ומערבבים
מכינים את אטריות הקראנץ:
1. מחממים שמן בסיר צר או מחבת עמוקה
2. מוסיפים אטריות כשהשמן רותח
3. מטגנים דקה שתיים ומוציאים לצלחת
להגשה: מוסיפים את אטריות הקראנץ
ואטריות מבושלות של טעמן
בתיאבון!
♥ המתכון של חני ברונשטיין ♥