טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק גריסים ופטריות של חני

המצרכים:

1 בטטה

2 גזרים

1 קישוא

2 תפוחי אדמה

2 בצלים

קופסא שימורי פטריות של טעמן

כוס וחצי גריסים שטופים ומושרים

שמן זית של טעמן

לתיבול:

קורט מלח

פלפל שחור

לשדרוג: עלי סלרי או שמיר

הוראות הכנה:

קולפים וגוררים גס את הירקות

מחממים את השמן בסיר

מטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה

מוסיפים את הירקות המגוררים

-אם יש צורך: מוסיפים מעט שמן

בוחשים מדי פעם ונותנים לירקות להתאדות

מוסיפים את הגריסים

מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב

מוסיפים מים רותחים ומכסים את הסיר ל

מבשלים על להבה בינונית במשך כשעה עד להסמכה

לבחירה: מוסיפים עלי סלרי או שמיר

 

מגישים חם

בתיאבון!

♥ המתכון של חני ברונשטיין ♥