המצרכים:
1 בטטה
2 גזרים
1 קישוא
2 תפוחי אדמה
2 בצלים
קופסא שימורי פטריות של טעמן
כוס וחצי גריסים שטופים ומושרים
שמן זית של טעמן
לתיבול:
קורט מלח
פלפל שחור
לשדרוג: עלי סלרי או שמיר
הוראות הכנה:
קולפים וגוררים גס את הירקות
מחממים את השמן בסיר
מטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה
מוסיפים את הירקות המגוררים
-אם יש צורך: מוסיפים מעט שמן
בוחשים מדי פעם ונותנים לירקות להתאדות
מוסיפים את הגריסים
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים היטב
מוסיפים מים רותחים ומכסים את הסיר ל
מבשלים על להבה בינונית במשך כשעה עד להסמכה
לבחירה: מוסיפים עלי סלרי או שמיר
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של חני ברונשטיין ♥