טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק בשר ועגבניות של שרה

המצרכים:

2 בצלים בגודל בינוני

3 כפות שמן קנולה של טעמן

2 קופסאות שימורי עגבניות קצוצות של טעמן

1/2 קילו בשר הודו אדום

3 גזרים

כף פפריקה

1/2 כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

פלפל אנגלי

2 ליטר מים

הוראות הכנה:

מחממים את השמן בסיר

קוצצים את הבצל

מוסיפים לסיר ומטגנים עד להזהבה קלה

קולפים את הגזרים וחותכים לרצועות דקות

מוסיפים לסיר ומטגנים קלות

חותכים את הבשר לקוביות

מוסיפים לטיגון עד שמשתנה הגוון ויש צריבה קלה

מוסיפים את התבלינים

מוסיפים את העגבניות ומטגנים קלות

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה

מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה חצי שעה

מנמיכים את האש ומביאים להסמכה.

מסירים מהאש ומגישים חם

בתיאבון!

♥ המתכון של שרה אביטן ♥