טעמן | שיווק מוצרי מזון

מרק בצל צרפתי של לימור

המצרכים:

חצי קילו בצל חתוך לרצועות

3 כפות שמן זית של טעמן

50גרם חמאה

1 כף גדושה קמח

1 כוס יין לבן

ליטר ציר ירקות

2 עלי דפנה

3 פלפל אנגלי

חצי כף מלח

כפית פלפל שחור גרוס

2 חבילות ערמונים קלופים של טעמן

להגשה: גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה:

מחממים בסיר קדרה שמן זית וחמאה

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה

מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הבצל עד להטמעה

מוסיפים את היין ונותנים לו לבעבע כדי שהאלכוהול יתאדה

מוסיפים את הציר והתבלינים

מבשלים כשעה

מוסיפים ערמונים קצוצים

מבשלים עוד 10 דקות

להגשה: לפזר גבינת פרמז'ן מגוררת

להגיש חם

 

בתיאבון!

♥ המתכון של לימור עוליאל ♥