המצרכים:
5 בצלים בינוניים
ליטר מים
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות קמח וכחצי כוס מים
שקדי מרק של טעמן
שמן זית של טעמן
הוראות הכנה:
קוצצים את הבצל לרבעי טבעות
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים מים ומרתיחים
מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה
מבשלים עוד כרבע שעה
מערבבים בכוס את הקמח והמים
מוסיפים לסיר ובוחשים עד להסמכה
להגשה: מפזרים גבינה צהובה מגוררת ושקדי מרק של טעמן
מגישים חם
בתיאבון!
♥ המתכון של שירה דהן ♥