רכיבים
- רבע כוס שמן זית כתית מעולה טעמן
- 1 בצל גדול פרוס לרצועות
- גזר חתוך לרצועות
- שתי שיני שום פרוסות
- פלפל אדום חתוך לרצועות
- 1 חבילה 290 ג' פטריות חתוכות משומרות טעמן
- 1/2 חבילה 340 ג' תירס גרגירים משומר טעמן
- 1 חבילת אטריות להקפצה טעמן
- לרוטב:
- 4 כפות גדושות חמאת בוטנים טעמן
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
- 1/3 כוס מים רותחים.
הוראות הכנה
מחממים את השמן זית בווק, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים שום לכמה דק נוספות.
מסננים את הפטריות והתירס, ומוסיפים אותם ואת הגזר והגמבה לתבשיל.
מקפיצים את כל הירקות.
מרתיחים מים בסיר נפרד.
מוסיפים את האטריות עד שיתרככו.
בכלי נפרד מערבבים את מצרכי הרוטב.
מוסיפים את האטריות והרוטב לירקות המוקפצים, ומקפיצים עוד כמה דקות.
בתאבון (: