טעמן | שיווק מוצרי מזון

מוס גבינה ושוקולד

רכיבים

200 גרם גבינת מסקרפונה
500 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 פודינג וניל
100 גרם חמאה
250 גרם ביסקוויטים/עוגיות בטעם קרמל
200 גרם שוקולד חלב טעמן
כף תמצית וניל

הוראות הכנה

טוחנים את הביסקוויטים או העוגיות, מערבבים עם חמאה מומסת ומעבירים למחבת יבשה, מניחים על
האש תוך ערבוב קבוע, עד שהפירורים מתייבשים מעט והופכים לקראנצי'ם, מורידים מהאש ומקררים.
בקערת המיקסר מקציפים 500 מי"ל שמנת עם 200 גרם גבינת מסקרפונה, חלב וחבילת פודינג וניל עד
לקבלת מוס יציב.
מחלקים את התערובת ל 2- קערות.
ממיסים 2 חבילות שוקולד חלב במיקרוגל ומערבבים בתנועות עטיפה עם התערובת שבקערה 1. את
הקערה השנייה משאירים לבנה ומוסיפים לתערובת שבה כף תמצית וניל.
בניית המוס:
בתחתית כל כוס מניחים כף פירורים קראנצי'ם, ומזלפים בשכבות מוס גבינה, מוס שוקולד ושוב פעם.
מעל המוסים מפזרים מעט פירורים או תלתלי שוקולד של טעמן

בתאבון (:

♥ המתכון של סיוון כהניאן ♥