המצרכים:
2 ביצים L
½ כוס שמן טעמן
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה
1 צנצנת (500 גר') רסק תפוחים לא ממותק של טעמן
2 כפיות קינמון
אם רוצים ניתן להוסיף מעט אגוזי מלך גרוסים
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מניחים בקערה ביצים, שמן,רסק תפוחים וסוכר – מערבבים יחד
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והקינמון – מערבבים עד שהתערובת אחידהו ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לכוסות קאפקייק ומקשטים מעל עם מעט סוכר חום וקינמון
- אופים עד שתערובת הקאפקייק מתייצבת והוא קפיצי למגע (כ-20 דקות)
בתאבון 🙂
♥ המתכון של גיטל ברנר ♥