טעמן | שיווק מוצרי מזון

לזניה טונה מפורקת במחבת של שלומית

המצרכים:

המצרכים:
4 כפות שמן קנולה טעמן
בצל בינוני קצוץ
5 שיני שום קלופות
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
קופסת טונה בשמן קנולה של טעמן
קופסת פטריות חתוכות של טעמן
6 עלי לזניה של טעמן
קופסא קטנה של רסק עגבניות
1/2 כוס מים רותחים
גבינה בולגרית
גבינת פרמזן
תבלינים: מלח, פלפל שחור, אבקת שום

הוראות הכנה:

• מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
• מוסיפים את שיני השום החתוך ואת הפטריות ומטגנים.
• מוסיפים את קופסת רסק העגבניות וחצי כוס מים רותחים, מערבבים ומוסיפים
תבלינים לפי הטעם.
•מוסיפים את הטונה מערבבים 2 דקות ומורידים מהאש.
• שוברים את עלי הלזניה לחתיכות, מבשלים בסיר עם מים מומלחים וקצת שמן למשך
כ-3 דקות עד שהעלים רכים ומסננים.
• מוסיפים את עלי הלזניה המוכנים למחבת, מבשלים כדקה.
• מעבירים לצלחת הגשה נאה, מפוררים מעל גבינה בולגרית ופרמזן

בתאבון 🙂

♥ המתכון של שלומית מנלה ♥