המצרכים ל-20 כוסיות:
לשכבה שוקולד לבן
100 גרם שוקולד לבן של טעמן
מיכל 250 גרם שמנת מתוקה
לשכבה שוקולד חלב
100 גרם שוקולד חלב של טעמן
מיכל 250 גרם שמנת מתוקה
לשכבה שוקולד מריר
100 גרם שוקולד מריר מעולה של טעמן
מיכל 250 גרם שמנת מתוקה
לקישוט- שוקולד חלב לבן עם מילוי קרם אגוזי לוז של טעמן
הוראות הכנה:
אופן ההכנה זהה בכל השכבות
ממיסים במיקרוגל או בבן מארי
1/3 כוס שמנת עם קוביות השוקולד של טעמן
את יתרת השמנת מקציפים.
מאחדים בין הבלילות ומזלפים לכוסיות.
בין כל שכבה מקפיאים כ15 דקות כדי למנוע ערבוב בין השכבות
לקישוט
עם קולפן יוצרים תלתלים מהשוקולד חלב לבן עם מילוי קרם אגוזי לוז של טעמן ומניחים בעדינות מעל הכוסות
בתאבון 🙂
♥ המתכון של נירית טיירי ♥