המצרכים:
200 גר' שוקולד חלב של טעמן
200 גר' שוקולד חלב עם אגוזי לוז של טעמן
200 גר' שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
להמיס ביחד במיקרוגל או בבן מארי עד איחוד מלא.
למזוג לתבנית חד"פ קטנה או אינגליש קייק.
לפזר אגוזי לוז שלמים, קלויים וקלופים, כמה שיותר צפוף יותר טוב. אפשר גם להוסיף עוד אגוזים שאוהבים.
להקפיא. אחרי כשעה-שעתיים כשהשכבה מתייצבת-
ממיסים 200 גר' שוקולד לבן במילוי קרם אגוזי לוז של טעמן
(אפשר גם שוקולד לבן ללא מילוי עם 50 גר' שמנת, לקבלת טראפלס ב2 צבעים)
מוזגים על השכבה הראשונה ומקפיאים שוב. אחרי כמה שעות או לילה, מוציאים, מחלצים מהתבנית, וחותכים לריבועים. שומרים במקפיא ומוציאים קצת לפני ההגשה.
בתאבון 🙂
♥ המתכון של משי שטרן ♥