טעמן | שיווק מוצרי מזון

טירמיסו בכוסיות אישיות

רכיבים

המצרכים:
6-8 עוגיות בישקוטי
כוס קפה בטמפ' החדר מ- 2 כפיות קפה מגורען (אפשר גם קפה
נמס ואפשר אספרסו ממכונה)
2 כפיות סוכר ו 2- כפיות ברנדי.
250 גר' גבינה מסקרפונה
מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
קקאו של טעמן לקישוט

הוראות הכנה

• חותכים את הבישקוטי לחצאים עם
סכין חדה, טובלים כל חצי בכוס הקפה
ומעמידים בצמוד לדופן הכוס.
• מקציפים את גבינת המסקרפונה עם
מיקסר כדי לפתוח אותה, מוסיפים את
השמנת, החלב, הפודינג, אבקת
הסוכר, והוניל וממשיכים להקציף עד
שהקרם יציב אבל רך.
• ממלאים בשקית זילוף, ומזלפים חצי
מהכוס בקרם.
• מפזרים אבקת קקאו טעמן ומזלפים
את חצי הכוס שנותרה עד למעלה.
• מפדרים שוב קקאו מלמעלה,
שומרים בקירור עד ההגשה.

בתאבון (:

♥ המתכון של משי שטרן ♥