טעמן | שיווק מוצרי מזון

פריקטורטי של מיכל- טורטיה שהיא פריקסה

המצרכים ל-2 מנות:

טונה טעמן בשמן
2 טורטיות
תפוח אדמה בינוני
2 ביצים
חופן זיתים שחורים / ירוקים מגולענים
כף אריסה
אופציות נוספות לשילוב:
עמבה, לימון כבוש, בצל לבן / ירוק קצוץ, מלפפון חמוץ.

הוראות הכנה:

אופן ההכנה:
1. לחמם תנור ל 180°
2. מבשלים את תפוח האדמה והביצים, מקלפים וחותכים לקוביות קטנות.
3. חוצים את הזיתים לשניים
4. מורחים כל טורטיה עם אריסה במרכזה, מניחים טונה, תפוח אדמה,
ביצים, זיתים, )אם רוצים אפשר להוסיף גם קוביות בצל לבן/ ירוק(.
5. מקפלים את הטורטיה למשולש או לחצי עיגול.
6. מניחים את הטורטיות הממולאות והמקופלות על תבנית אפיה,מורחים
במעט שמן זית טעמן ואופים במשך 15-20 דקות עד הזהבה.
*טעים להגיש עם סלט ירקות קצוץ, טחינה ועמבה.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של מיכל הררי ♥