טעמן | שיווק מוצרי מזון

בראוניז שוקולד ושפע אגוזים של משי

המצרכים:

100 גר' שוקולד מריר של טעמן

100 גר' שוקולד חלב של טעמן 

150 גר' חמאה

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

כוס קמח 

כף קקאו

חצי כפית מלח

שוקולדים (פרלינים) לקישוט של טעמן

אגוזים שאוהבים

 

הוראות הכנה:

ממיסים את השוקולד ואת החמאה ומערבבים טוב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים, ואז את הסוכר, ובסוף את הקמח, הקקאו והמלח. מערבבים לאיחוד בלבד.
מוסיפים שוקולדים לבלילה, ומעבירים לתבנית 27*33 מרופדת בנייר אפייה. קוצצים אגוזים שאוהבים, מפזרים מעל הבראוניז.
אופים בתנור בחום 170 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שהבראוניז מתייצב. מוציאים לקירור.

כשהבראוניז ממש קר חותכים לריבועים. אפשר לקשט בזילוף של פסי שוקולד לבן על האגוזים למראה חגיגי יותר.

לפרווה- להחליף את השוקולד חלב בשוקולד מריר, ואת החמאה בשמן קוקוס או מחמאה.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של משי שטרן ♥