טעמן | שיווק מוצרי מזון

בקלאווה חגיגית נתלשת של ענבל

 

מצרכים:

כוס שמן טעמן למריחה או תרסיס שמן

תבנית עגולה מתפרקת, קוטר 26, משומנת.

1 חבילת עלי פילו, מופשרת במקרר על פי ההוראות

 

למלית:

כוס וחצי אגוזי מלך גרוסים

כוס וחצי שקדים טבעיים גרוסים

¼  כוס דבש טעמן

3 כפות גדושות סוכר

קורט מלח

כפית קינמון

קורט הל טחון (לא חובה אבל בהחלט מוסיף)

 

לסירופ דבש:

כוס סוכר

½ כוס מים

½  כפית מיץ לימון משומר טעמן

¼  כוס דבש טעמן

3-4 מקלות ציפורן (לא חובה)

 

הוראות הכנה:

בתאבון 🙂

♥ המתכון של ענבל מ. עיני ♥