טעמן | שיווק מוצרי מזון

בורקיטס במילו גבינות ופטריות

המצרכים:

חבילת בצק פריך מלוח
2 כפות גבינה לבנה
1 בצל קצוץ
2 קופסאות שימורי פטריות של טעמן
250 גרם גבינה בולגרית מפוררת
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס עירית קצוצה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
25 גרם חמאה
ביצה
שומשום

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.
שמים במחבת את החמאה, ומטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף ומתייבשים הנוזלים, מוסיפים את
שיני השום.
מסננים את שימורי הפטריות מנוזלים וקוצצים גס, מוסיפים למחבת עם הבצל והשום וממשיכים לטגן
עוד כ 5 דקות.
בקערה נפרדת שמים גבינה בולגרית, גבינה לבנה, עירית קצוצה ואת תכולת המחבת, מתבלים במלח
ופלפל ומתקנים תיבול.
מניחים במקרר ל 20 דקות.
פותחים את הבצק הפריך, קורצים לעיגולים בקוטר 8 ס"מ וממלאים בכף מהתערובת, סוגרים היטב,
מברישים בביצה וזורים שומשום.
אופים כ 20- דקות עד להשחמה ומוציאים.
ניתן להכין את כל השלבים בהכנה ולהקפיא, להוציא לפני הסעודה ולאפות.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥