טעמן | שיווק מוצרי מזון

אלפחורס ממכרים

רכיבים:

הוראות הכנה:

להקציף את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

להוסיף את החלמונים והתמצית וניל תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף קמח, אבקת אפייה, סוכר, סודה לשתייה וקורנפלור (בסדר הזה) עד לקבלת בצק פירורי.

לקרר את הבצק כשעתיים.

לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.

לאפות בחום בינוני כשבע דקות או עד להזהבה.

כשהעוגיות מתקררות, למרוח את העוגיה בריבת חלב ולסגור בעוגיה נוספת.

ניתן לגלגל את העוגיות בקוקוס.

בתאבון 🙂