טעמן | שיווק מוצרי מזון

קרמו שוקולד של סיון

המצרכים:

2 חבילות שוקולד לבן טעמן
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 חבילות פודינג וניל
70 גרם פיסטוקים קצוצים קלויים
משמש בסירופ/אננס בסירופ טעמן
1 כף דבש טעמן

הוראות הכנה:

לקרמו השוקולד:
מרתיחים מיכל אחד של שמנת מתוקה, בקערה שוברים את השוקולד הלבן לקוביות.
שופכים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים להמסה מלאה.
מקררים את התערובת לילה במקרר או 4 שעות לפחות.
לאחר קירור מלא של התערובת, מקציפים אותה במיקסר עם וו בלון, שופכים פנימה את חבילת השמנת הנוספת
ומקציפים לקרם שוקולד עשיר. בתנועת קיפול מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים.
מזלפים בכוסות קינוח ומעבירים להקפאה ל10 דקות
לחילופין, אם אין זמן, ניתן להמיס את השוקולד בבן מארי (קערת שוקולד ע"ג מים רותחים) להקציף את 2 השמנות
עם חבילת פודינג וניל, ולערבב בתנועת מעטפת את השוקולד פנימה והפיסטוקים, פה תקבלו מוס קליל יותר.

קרם משמש:
במעבד מזון, טוחנים קופסת שימורים של משמש או אננס טעמן, ללא הסירופ, מוסיפים חבילת פודינג וניל וכף דבש
ומערבבים.

הרכבת המנה:

לאחר 10 דק של קירור הקרמו מהמקפיא, מזלפים קרם משמש או אננס, מגישים עם עלי נענע טריים,
ושברי פיסטוק מעל.

בתאבון 🙂

♥ המתכון של סיון כהניאן ♥