טעמן | שיווק מוצרי מזון

קציצות טונה לפסח של פרח

המצרכים:

לרוטב העגבניות

כף גדושה שום כתוש.
2 קופסאות של עגבניות חתוכות של טעמן.
2 כפות פפריקה.
2 כפות שמן אגוזים של טעמן.
מעט כורכום.
2 כפות פטרוזליה קצוצה יבשה או טריה.
רבע כוס שמן אגוזים של טעמן.

מצרכים לתערובת הקציצות

2 קופסאות טונה במים של חברת טעמן.
2 קישואים מגורדים בפומפיה.
בצל בנוני מגורד בפומפיה.
חבילת תערובת לשניצל כשר לפסח של חברת טעמן.
2 כפות פטרוזליה קצוצה יבשה או טריה.
ביצה.
מעט פלפל שחור.
מעט מלח.

הוראות הכנה:

בקערה נערבב את מצרכי הקציצות פרט לטונה.

את הטונה נסנן על מסנן ואז נוסיף לתערובת הקציצות.

נחמם מחבת עם רבע כוס שמן אגוזים.

ניצור קציצות מהתערובת ונטגן עד להשחמה יפה.

נוציא את הקציצות על נייר סופג.

בסיר שטוח ורחב מעט

נחמם 2 כפות שמן

נטגן את השום ונוסיף את קוביות העגבניות

נערבב מעט ונוסיף תבלינים ופטרוזליה.

נעביר את הסיר ללהבה נמוכה מאוד נוסיף את קציצות הטונה נכסה מלמעלה עם הרוטב וניתן בישול של עשרים דקות.

 

בתאבון 🙂

♥ המתכון של פרח גבסו ♥